nadicaveles @ 23:32 на Лутица (16)Така Лилјана.. што е убаво секој го сака :)
nadicaveles @ 23:32 на Лутица (16)И јас ставам магдонос и ете пишано ми е во рецептот. А за феферончиња ставив од тие долгите жолтки ама цели повеќе...
nadicaveles @ 23:30 на Лутица (16)Бети, јас ставам свежи патлиџани. Минатата доза ми беа замрзнати патлиџаните па ги попржив малку повеќе оти повеќе...
albetina @ 21:54 на Лутица (16)Mhmhmh mi otvori apetit sega vaka kasno navecer :)
liljanailieva @ 21:07 на Хумус со печени црвени пиперки и таан (16)Za mene Lili ne e isto... Od nautot se dobiva leblebijata koja otkako ke se svari se peci, osolena-neosolena i taka.... veke svativ deka ovde vo receptot stom treba da odstoi i da se lupi... pa da se повеќе...
MupjaHa @ 19:51 на Пиварки (20)фала многуууу !!! Ај сега од мене сите да си напрајте по едни да си облажите душа ! :)))
liljanailieva @ 18:41 на Ајвар од рерна (25)Se laziiiiiis, nemoze od kupeckite, baren piper si e baren.. e sto e tesko de Klaresta da iscistis piperot i da go svaris.. se pokratkiot pat go sakas... a ovde do tebe sum i jas, nekako pocnav повеќе...
Коментари