Klara @ 13:54 на Кекс со јаболка и афион (13)И мене ми се допадна многу и во прва прилика ќе се проба ;) Биле, чоколадото рендано или стопено го ставаш?
Klara @ 13:53 на Солена розен торта (15)Ви благодарам на сите. Овие кори се кумановско производство и се водеа како солени и благи кори со мед. Ги повеќе...
sanjasnezana @ 13:52 на Солена розен торта (15)Mnogu ubavo izgleda,jas seuste ne sum koristila rozen kori.Vo prva prilika koga ke dojdam do vakvo nesto ke go probam tvoevo tortice.
sanjasnezana @ 13:46 на Полпети од црвена леќа и шарлаган (33)Mnogu ubavi koftenca,ovde sarlaganot go vikat germanska repka seloto rastenie a korenot ili onoj del koj se jade go vikaat topinambur komrir.
liljanailieva @ 13:42 на Полпети од црвена леќа и шарлаган (33)e kako da vi go opisam sega... ima ..ima blago-lutkav vkus , a zaradi toa sto go ima na dve vrsti - crven i bel... taka i se razlikuva i na vkusot, edniot e lutnikav koj me potsetuva na kocanot na повеќе...
Коментари