NevenaGj @ 09:26 на Бисквитни колачиња (28)Super se Vale...znaci testoto e pogodeno ubavo da izlegvat od spricot i so pecenjeto da ne ja gubat formata- meraciiiii
teofanija @ 09:23 на Ролат од ајвар (9)Убав интересен е предлогов на Клара, може да се искористи за пости:)
teofanija @ 09:20 на Сируп од ловор (14)Наде многу добар рецепт, ама го сакам и тој за избелување на заби:)
NevenaGj @ 09:18 на Супа од палачинки (9)Pa eve probajte go i ovoj novitet :))) lesno i.ednostavno za spremanje:)))pozdrav do site!!!!
teofanija @ 09:18 на Бисквитни колачиња (28)Ви благодарам на сите девојки!!! Сакам само да кажам, дека во оригиналниот рецепт стои обичен бел шеќер, ама повеќе...
teofanija @ 09:16 на Бисквитни колачиња (28)Кате нема врска мали , големи, знаеш дека од сите „врсти“ на возрасти имам дома, ама сите ги сакаат, зошто не повеќе...
teofanija @ 09:14 на Бисквитни колачиња (28)Па ако не бива со шприц во тој случај продолжи си со вториот начин, со калапчиња. Ама не верувам дека ќе нема повеќе...
NevenaGj @ 09:13 на Супа со кнедли од стар леб (15)Knedlive stvarno se vkusni, posebno deka so slanince i plus so zacinite-milina zatoa da si gi probate :))))
teofanija @ 09:13 на Бисквитни колачиња (28)Whiterose, навистина густината на тестото игра клучна улога во формирањето на вакви колачи , можеш да ја пробаш повеќе...
teofanija @ 09:10 на Бисквитни колачиња (28)Фала ти Клара, подолго време го имам, ама не сум го искористила за ваков тип на колачи. Сега му дојде редот и да повеќе...
Коментари