talija

Битола
Се викам Наталија, сакам музика и филмови, обожавам да читам, да пишувам, да собирам книги... Во готвење имам сосема мало искуство, но е дејност која ме релаксира и прави да се чувствувам корисно и исполнето.
Рецепти од talija
210
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари