maja25

ул. 10 бр. 17 с.Долно Лисиче -Скопје
Сеуште студент со многу време за готвење......... сепак тоа обожавам да го правам, ме смирува......... Секогаш следам и барам нови рецепти за пробување....... често експериментирам........ Сакам да готвам за другите...........
Рецепти од maja25
3
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари