gotvac95

Скопје
Веќе долго време работeв во престижна скандинавска кетеринг компанија. Долго годишното искуство, различните светски кулинарски тајни, одлучив да ги споделам со вас. Моите рецепти се дел од различни култури, како и мои избрани мешавини на вкусови кои создаваат вкусни јадење. Готвењето е моето најголемо хоби, а желбата и љубовта кон храната е бескрајна.
Рецепти од gotvac95
3
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари