angelbites_inamorta

Скопје
Имам 18 години, а најголемата пасија ми е готвењето. Повеќе внимание ми привлекуваат слатките, но и соленотo ми прави огромно задоволство. Немам ништо посебно да кажам за себе освен да потврдам дека готвењето е уметност и изразување на самиот себе. Гответе со љубов затоа што љубовта доаѓа преку стомакот. - Веган - Атлетичар - Уметник - Обожувач на животни - Страсен љубител на цвеќиња и билки
Рецепти од angelbites_inamorta
4
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари