31
мар
2012
Бискупски леб
Најпрво ги матиме со миксер жолчките и шеќерот, а потоа ги додаваме сувото грозје, сецканите бадеми и сецканата чоколада. Се мешаме добро и ги додаваме претходно изматените белки, брашното и повторно мешаме додека се изедначи смесата.
Печеме во заграна рерна на 180 степени околу 30-40 минути, во тепсија бр . 28
Лиценца: Криејтив Комонс - Наведи извор - Некомерцијално - Сподели под исти услови
мрС си е мрС :) :) :) :)
го направи, го сликаше и им го фрли на маса дома ? :) :) :) :)
абе јас правам дома, а мажето јадит, ама несмеј да се жилит , хиихихи
правило бр. 1
НИКОГАШ НЕ СЕ ЗАКАЧАЈ СО ТОЈ ШТО ТИ ЈА ГОТВИ ХРАНАТА. НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ЌЕ ЗАВРШИШ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА!
:) :) :) :)