Во нутрибулет ги соединуваме црните сливи, јас не ги лупев, портокалот и резанката диња.
Додававаме чиа семки, промешуваме, ја затвораме чашата со капак и остаавме во фрижидер да одстои 20-30 минути.
Сервираме и консумираме

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани