Се топи чоколадата заедно се со еурокремот, се додава рум, се става во силиконски калапи до половина. Се става дробена алва Дониа и пак одозгора со останатиот чоколаден дел се дотура. Се става во замрзнувач 5 мин да се стегне и се вадат и се редат во хартиени корпички. Одозгора се наросуваат со светки за колачи. Вкусни и прелесни за правење и прв пат човек да прави да му успее.