Овој се претвори во хит во многу ресторани низ целиот свет, под името Облак со нане и мастика.

 Во 4 чаши го делиме ликерот од мента, лимончелото, коцките лед, нането и спрајтот. Додаваме по едно парче лимон и сервираме.