Петит бер бисквитите од Винчини се подготвени од внимателно избрани состојки и се докажан квалитет. Може да се консумираат и како десерт, но идеални се и за комбинирање во разни рецепти или со топли напитоци.

Петит бер бисквитите се достапни во практични пакувања од 100g, 200g, 400g и 800g. Нов производ на пазарот е Петит бер бисквити со кокос во пакување од 100г.

Кексини се посни бисквите кои на пазарот може да се најдат во пакувања од 300g, 400g, 600g и 800g.

Винчини е бренд на интернационални кондиторски производи. Асортиманот на Винчини вклучува разновидни високо квалитетни слатки десерти, тортички, ролати, вафли и колачи за целото семејство. Винчини нуди секојдневни, лесно достапни слатки закуски со одличен квалитет по прифатлива цена. Производите се достапни во повеќе од 55 земји во светот.

Уживај во слаткиот вкус!