Anica @ 19:45 на Торта од ореви и чоколадо … без брашно (26)E pa Emi, ti posakuvam ubavo dobredojde i prijatno druzenje so nas. A jas pak se nadevam na mnogu specijaliteti od bogatata italijanska kujna. Srdecen pozdrav!
Daniela Dzogova @ 19:27 на Пресолец (17)Svetle ova so tvoeto lepce odi prekrasno uste da sme poblisku i kako dogovoreni vo isti den dva recepti za poln stomak za merak:)
Svetlanali @ 18:10 на Пресолец (17)Danielcei tvojata salata nejke sala, super izgleda i za so lepce ke ja bide
Svetlanali @ 18:07 на Домашен леб (58)Blagodaram Danielce,navistina e taka nema poubavo od domasno napraveno, pa i vremeto mu e pogodeno kako zima da e.
Daniela Dzogova @ 18:06 на Пресолец (17)Klara ova kaj nas ima i drugo ime-makalo i voopsto nema nisto zaednicko so sviri-pile.Cesto velam deka ovie ednostavni recepti sekogas moze da se nadopolnat so drugi sostojki ama osnovata da se повеќе...
Daniela Dzogova @ 18:03 на Пресолец (17)fala Anica obicno ovaa salata ja pravam za postite ama sega imav suvi piperki a bidejki im izminuva sezonata mi tekna vaka da gi iskoristam
Daniela Dzogova @ 17:58 на Домашен леб (58)Svetle lepcevo ti e za merak-i jas mnogu cesto si pecam lepce i toj miris nekako mu dava beleg na domot deka e poln,mu dava toplina;)
liljanailieva @ 17:50 на Сендвич (10)gii vidov, gi vidov, otvoril link... pa i ja odposle mi tekna da kliknam tamu... ubavini se tvoite i kolku da znaes... jas si gi sakam prepecenki taka kako kaj tebe...ke pravime trampa,
Jas na повеќе...
Klara @ 17:13 на Сендвич (10)hahaha e ne znam jas ko Ludvig da pikam linkovi vo portokalovi zborcinja be Lile :D ne me biduva mene...toa se macev vo prozorceto:))) inaku, na linkot nad nego e cel recept so se sliki, samo eden повеќе...
liljanailieva @ 16:36 на Сендвич (10)e ne vazis Klarita Klarevska... ne gledam nic... davaj navam fotografijata.... pa nisto cudno i drug toa da go pravi... neli mozokot ni raboti???:)))
Anica @ 16:17 на Свирипиле со буковец (4)За ова јадење првпат слушам дека се вика свирипиле! Слатко име за убаво макалце!
Klara @ 15:58 на Лук - конзервиран (14)Интересна идеја... аааа... после лукот ќе биде киселкаст? ке си прими од оцетот и ќе дојди како ... хм... како да го повеќе...
Klara @ 15:56 на Каменчиња во снег (24)Маргарит4е, со мало закаснение, но со голема искреност, најпрво, честитки за годишнината, а сега, и за рецепт повеќе...
Klara @ 15:54 на Пресолец (17)Најпрво почит за името на рецептот. Страшно сум се разочарала во ресторан, кога порачав свирипиле и ми донесе повеќе...
Коментари