Emi @ 22:41 на Пилешко а ла Тања (12)Јас во пролет /лето исклучиво користам само бело месо од: пиле, мисирка, заек (домашен, кој се продава тука повеќе...
tanja981 @ 22:34 на Овошна торта (9)da Emi tortata bas i bese rodendenska a slavenicka bese majka mi :))
tanja981 @ 22:31 на Пилешко а ла Тања (12)da i zaboraviv da kazam deka go nauciv i vistinskoto ime na ovoj recept za koe vsusnost i ne znaev deka postoi-pilesko sote ,no covek se uci dodeka e ziv
LUDO @ 22:27 на Пилешко а ла Тања (12)да, да, убаво кажа еми. или снеф или кари, двете не заедно.
јас скроз заборавив тоа да ти кажам. ќе ти зезнев повеќе...
tanja981 @ 22:24 на Пилешко а ла Тања (12)Emi jas nikogas nemam koristeno kari ,pa dobro dojden e sekoj sovet pozdrav i do tebe
LiliN @ 22:22 на Пилешко а ла Тања (12)Nie site slicno sme gotvele? Jas denes za rucek pravev Madras chicken curry
Emi @ 22:21 на Овошна торта (9)Убава торта и голема како за роденден и би додала: Срекен роденден на славеникот /славеничката!:))
Emi @ 22:16 на Пилешко а ла Тања (12)Тања здраво!... Извини, но би ти сугерирам нешто ... со оглед дека си користела сенф кој ти ја дал аромата на повеќе...
Emi @ 22:08 на Mанчмелоу (38)Прекрасни мечмелоу, браво Клара! И фотките и мозаикот убаво си го искомпонирала, што програма користиш за повеќе...
Emi @ 21:59 на Пиле со тарана (9)Пилешко со тарана?! ... Ми се допаѓа идејата да се користи тарана место ориз, треба да се проба! Чао!
tanja981 @ 21:57 на Mанчмелоу (38)prekrasni se duri podobri i od onie kupeckite, a kolicinata koja izleguva 90 parcinja primamliva e ...
tanja981 @ 21:52 на Пилешко а ла Тања (12)nikogas ne sum pravela pilesko so kari no sigurno naredniot pat ke probam i ke dodadam malku na ovoj recept kolku da go zapoznaeme vkusot pa ako ni se dopadne ke stane del od nego pozz:):)
Коментари