Daniela Dzogova @ 21:26 на Гостиварски росник (17)tocno e deka taranata stoi dolgo vreme a moze da se cuva i vo frizider zatvorena vo kutija
Klara dobredojdena si i iskreno imam odredeni gosti koi doagaat na ovoj recept i sekako bi te ugostila повеќе...
tanja981 @ 21:23 на Палачинки Огнен бакнеж (15)fala uste ednas ,klaricka filot od vanila e vnatre a toa crvenoto odozgore e marmeladot od jagodi,malku se pogodi tecen pa izgleda kako preliv:)))
Klara @ 20:57 на Гостиварски росник (17)бидејќи рецептот за домашна тарана трае цела година (така тврди лудо), мојата мрзливост се најавува да ви се повеќе...
Klara @ 20:49 на Палачинки Огнен бакнеж (15)ммммм лапачинкииии! и овде со здравје да си го користиш тавчето за палачинки :) ... само сега јас да си прашам... повеќе...
Klara @ 20:34 на Пуслици (целуфки) (43)Aуууу СТРАВА од апарат!- за фалење ами како! Убав помин и на двете-изнауживајте се:) Лудо, честитки за РД!
pavloska @ 20:04 на Пуслици (целуфки) (43)Ludicko, tebe ti cestitam! Ovoj tvoj recept za celufki izgleda epten lesen... lele so imam jas edeeen, te vakov seker, te takov serbet, umot da ti zajde... ova e bas za merak :)
pavloska @ 20:02 на Пуслици (целуфки) (43)AAAA vidi ja ti nea, kako se pravi vazna so aparatot, duri i liceto ne go kazuva, tc, tc, tc... aj uzivaj kade i da bides, utre i jas zaminuvam :)
Коментари