vojde

Штип
Сакам понекогаш да зготвам а посебно ако сопругата не e дома и е зафатена.Ме интересират рецепти скоро од сите групи а посебно рецепти - главни јадења, со кои може да се разбие готварската монотонија (која е присутна во еден поголем дел ) стандардно од лека,грав,компир,ориз и сл.посебно ме привлекуват постапките во рецептите кој досега не сум ги применувал иако готвењето е едно исто со примена на разни облици и комбинации.
Рецепти од vojde
9
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари