irineja

Прилеп
Мајка на прекрасна ќеркичка, која го сака готвењето за малечкото, но и за сите останати членови во семејството. Најмногу сакам да читам книги (кога имам доволно време ), особено оние крими романи. Сакам гушкање со мојата Иринеја и долги прошетки. Најсреќна сум кога ќе ги видам задоволните лица на моите најмили кога ги јадат моите специјалитети. Најчесто ќе објавувам домашно припремени кашички за бебиња, зошто тоа ми е опсесија сега за сега. Можеби јадењата на сликите нема да изгледаат привлечни за око, но ве уверувам дека се со прекрасен вкус.
Рецепти од irineja
1
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари