darija_arestova

Велес
Јас живеем во Велес, а потеклото ми е од Молдавија. Јас сум креативна личност. Се занимавам со изработка на ракотворби, музика и поезија. Својата креативност ја користам и во готвењето. https://www.youtube.com/user/dariaarestova
Рецепти од darija_arestova
87
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари