5tina

Скопје
Јас сум класика. Ги сакам традиционалните јадења и нив ги готвам. Пробувам нови но ги готвам само оние со состојки карактеристични на нашето поднебје. Не користам запршка, а ги избегнувам вегетата и маргаринот и мразам стоење над шпорет. Ме учеа: Што помасно, тоа повкусно!
Рецепти од 5tina
12
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари