НЕКОЈ СПОМEНА ЗИМНИЦИ и ЗАШТЕДА на време?

Сигурно веќе имате слушнато за нашата мелница која меле и по 2КГ зеленчук за само една минута. Да не повторуваме пак дека меле и месо, овошје и подготвува домашни колбаси.
Но не мора да го слушате ова само од нас, ние ја испративме мелницата директно кај актерот Игор Ангелов и најпознатиот готвач Фичо за да ја отпакуваат и тестираат. Изгледајте го видеото од оваа епизода.