Произведен од свежо семе од сенф, овој органски додаток ќе ве импресионира со својата лесна зачинетост и кремастата текстура. Одличен како додаток за разни јадења приготвени на скара, како и како додаток во вашите сосови и дресинзи.

dmBio e сопствена марка на dm дрогерие маркт специјализирана за органска храна и сертифицирани органски производи.
Сите производи од dmBio гарантираат врвен и докажан органски квалитет преку постојани редовни проверки на состојките и процесот на производство.
Во својот широк асортиман на органски производи dmBio нуди сѐ што ви е потребно за совесна исхрана, од вкусни ужини и закуски, чоколади, разни житарки, производи за печење и готвење, разни напитоци, сокови и чаеви, како и храна за бебиња.