Обожавателите на егзотични јадења речиси и да не можат да си ги замислат своите оброци без овој производ. Со ова млеко вкусот на кокос доаѓа посебно до израз благодарение на високиот процент на кокос содржан во млекото (60%). Одлично како додаток во егзотични јадења, коктели, десерти или сладолед.

dmBio e сопствена марка на dm дрогерие маркт специјализирана за органска храна и сертифицирани органски производи.
Сите производи од dmBio гарантираат врвен и докажан органски квалитет преку постојани редовни проверки на состојките и процесот на производство.
Во својот широк асортиман на органски производи dmBio нуди сѐ што ви е потребно за совесна исхрана, од вкусни ужини и закуски, чоколади, разни житарки, производи за печење и готвење, разни напитоци, сокови и чаеви, како и храна за бебиња.