Освежителен пијалок со јагоди и чоколадо.- Вистинско задоволство за деца и возрасни)

1. Исчистените јагоди,бананата и искршени на парчиња чоколадото се ставаат во чаша од нутрибулет.
2. Кон овошјето се додава млекото и сите состојки се блендираат.

Уште подобро да се искористи чоколадно млеко наместо обично.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани