За убав почеток на денот....

Во чаша налеваме вода и ги додаваме чиа семките.
Нека одстојат 15-20 минути.
Во чашата на Нутрибулет ги ставме излупените киви и излупеното јапонско јаболко.
Соединуваме.
Тука ги додаваме чиа семките заедно со водата.
Соединуваме.
Сервираме во чаша и одма консумираме.
На здравје

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани