Еве еден предлог како да го подобрите вкусот на минералот зеолит ако не ви е баш пријатен за пиење кога го растворате во вода.
Зеолитот се користи за детоксикација на организмот и е одличен додаток на исхраната.
А ова е еден здрав пијалок во вистинска смисла.
Праските се мијат убаво, се сечкаат и се ставаат во малата чаша на нутрибулетот.
Се додаваат останатите состојки и минералната вода до ознаката за максимум.
Се блендира и се конзумира веднаш.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани