Јас пак со моите смути-експериментални рецепти. Ова е еден интересен спој на вкусови, во кој доминира кокосот, ама се чувствува и овошјето во него. Како и да е, сите состојки вклопени заедно му се потребни на организмот за добар почеток на денот.

Подготовка
Сите состојки ги ставаме во чашката од Нутрибулет и мелеме додека да се згусне и измазни смесата. Вода додаваме за да ја добиеме посакуваната густина.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани