Еве предлог за убав почеток на денот.
Едно прекрасно здраво смути.

Во нутрибулет ги ставаме сецканата резанка диња, капините, малините, околу 50 мл вода,( а тоа е во зависност од водливоста на дињата).
Кратко соединуваме.
Сервираме во 2 чаши, додаваме коцка мраз и послужуваме.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани