Убаво и здраво смути со микс семиња од Натура
Сите состојки ставете во нутрибулет и изблендирајте.
Сервирајте со коцки мраз и уживајте.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани