Мене ова кафе ми е превкусно и го користам најчесто наутро.
Мерката е за 1 лице.
* Сите наведени состојки се ставаат во малата чаша на нутрибулетот, се блендира неколку секунди и готово.
* Кафеавиот шеќер не е задолжителен или пак се додава по вкус, се зависи колку благо сакате да ви биде кафето.
* Во топли денови го правам малку појако и додавам коцки мраз.
* Ова инстант кафе е во посна варијанта, а се разбира дека може да се користи млеко по избор.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани