Алми кремот претставува мешавина на млечен и какао крем. Се употребува како сладок оброк за децата но и за возрасните како и за припрема на разни десерти.

Алми кремот е достапен во пакувања од 200г, 400г и 800г.

За сите љубители на лешников крем, Chocola нуди богат вкус на крем кој ги освојува сите генерации. Идеален е за подготовка и на десертни задоволства.

Chocola кремот е достапен во пакување од 200г, 400г и 800г.

Chocola течно прелив чоколадо се користи за декорирање на торти, пудинзи, колачи, сладоледи. Достапно е во пакување од 350г и 1000г.

Винчини е бренд на интернационални кондиторски производи. Асортиманот на Винчини вклучува разновидни високо квалитетни слатки десерти, тортички, ролати, вафли и колачи за целото семејство. Винчини нуди секојдневни, лесно достапни слатки закуски со одличен квалитет по прифатлива цена. Производите се достапни во повеќе од 55 земји во светот.

Уживај во слаткиот вкус!