Прекрасен почеток на денот.
Ви требаат само Нутрибулет и неколку состојки.

Во чашата на нутрибулет ги ставаме само зрната од грозјето, излупениот портокал и јатките орев.
Пулсираме до соединување на сите состојки.
По желба додаваме и вода.
Промешуваме и сервираме во две чаши.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани