Aсортиманот на Армониа го сочинуваат солени грицки: прстен крекери, крцкави Buzz крекери, Party mix крекери, рибички крекери, пица крекери, переци и брускети произведени по најнова технологија и со избалансирани нутритивни вредности. Направени по проверен рецепт, Aрмониа грицките ќе ве однесат во поинаков свет - свет полн со забавa.

Армониа – Свет полн со забава.