- Исечете го сирењето на коцки, додадете ги зачините, маслото, затворете и оставете да одлежи додека се впијат вкусовите... служете.
Напомена
- Ако го исечете сирењето на многу помали коцки истото ќе ви послужи како додаток врз компир салата, пица, врз салата со некоја тестенина, а исто така ќе ви послужи и ароматизираното масло.
- Изборот на сирењето останува на вас. Сум го правела со разни сирења - фета, тврдо сирење, козјо... секако е вкусно.
- Со зачините можете слободно да си поиграте... ставете од оние кои вие и вашето семејство ги обожава.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани