north

Скопје
Јас сум Наташа, гастро блогер и вљубеник во добра храна и добра фотографија. Обожавам да фотографирам храна! Иако професионалните фотографи велат дека е тоа една од потешките правци во фотографијата, мене ми е предизвик. :)
Рецепти од north
57
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари