Kungfu_Mulan

Секаде по светот
Македонско девојче кое знае троа за кинеската култура. Уживам во фотографирање, во храна, сакам да експериментирам во готвењето, сакам да патувам. Зошто Кунгфу? Кунгфу на кинески значи на нешто да му се посвети трпение, учење, енергија и време да се заврши. Така треба и со готвењето. Се трудам. Мулан значи магнолија на кинески. Сакам и цвеќиња
Рецепти од Kungfu_Mulan
54
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари