Испечати

Видео рецепт: Ликер од млеко и јајца

Видео рецепт: Ликер од млеко и јајца

Состојки

  • 2 јајца
  • 125 гр. шеќер
  • 1 л. млеко
  • сладолед од ванила
  • 100 мл. виски
  • 1 лажичка кардамон

Популарниот ликер со млеко и јајца, подготвен со сладолед од ванила.