Испечати

Видео рецепт: Јогурт со овошје

Видео рецепт: Јогурт со овошје

Состојки

  • 200 мл. јогурт
  • 1 лажичка цимет
  • 1200 мл. полномасно млеко
  • овошје по ваш вкус
  • 1 рака јатки и суво овошје

Подгответе домашно кисело млеко, или јогурт, со овошје и додатоци по желба.