Испечати

Видео рецепт: Ципура со смокви и моркови

Видео рецепт: Ципура со смокви и моркови

Состојки

  • 2 парчиња ципура
  • гранче рузмарин
  • 500 гр. моркови
  • 10 суви смокви
  • 1 рака зелени маслинки
  • 40 гр. бадеми
  • малку сол
  • маслиново масло

Ви предлагаме еден необичен начин за подготовка на рибата, со зачини и додатоци кои одлично се вклопуваат.