Испечати

Тропикал инстант

Тропикал инстант

Состојки

  • 1 банана
  • 1 киви
  • 1/2 манго
  • 1 лажица мед
  • 2 мали филџанчиња за кафе вода

Подготовка

Ставате се во Нутрибулет или блендер, миксирате до компактност и веднаш сипате во 2 чаши и пиете за појадок -)