Испечати

Ладен сендвич

Ладен сендвич

Состојки

  • 4 кришки тост лепче
  • 100 гр кашкавал
  • 150 гр Печеница
  • 100 гр шунка

Подготовка

Многу лесно. Се става по средина од кришките од тост лепчето кашкавал, шунка мајонез, кечап. Лесно се декорира со парченца од фигури ѕвездики, елкички, направени од лепче, кашкавал ,шумка, краставички и марети за декорација .
Лесно и вкусно за појадок за најмилите. За енергија и многу 5 -ки