Испечати

Мали залчиња со крекери

Мали залчиња со крекери

Состојки

  • 100 гр, солени крекери од Армониа
  • 100 гр, кашкавал
  • 100 гр, салама
  • 100 гр, ајвар

Подготовка

Се сечи саламата и кашкавалот на мали парченца, се става ред крекери, кашкавал, салама, ајвар и декорација морков на кругови. 
Мислев дека нема да ги бендисам, ама крекерите даваат посебен вкус па сите ги изедов со мерак...