Испечати

Видео рецепт: Пилешки копани со зеленчук

Видео рецепт: Пилешки копани со зеленчук

Состојки

  • 2 пилешки надкопани
  • 2 пилешки копани
  • сол и бибер
  • малку масло
  • 2 пиперки
  • 1 тиквичка
  • 1 рака печурки
  • 1 рака шери домати

Брз летен ручек, без да вклучувате рерна, со пилешки копани и зеленчук по желба.