Испечати

Видео рецепт: Кафе со чоколадо

Видео рецепт: Кафе со чоколадо

Состојки

  • малку кафе
  • малку шеќер
  • топла вода
  • малку чоколадо
  • шлаг пена

Кафе и чоколадо во едно, украсено со шлаг. Уживајте!