Испечати

Видео рецепт: Смути со јагоди и манго

Видео рецепт: Смути со јагоди и манго

Состојки

  • 170 гр. манго
  • 100 мл. сок од јаболка
  • 90 гр. јагоди
  • 90 мл. грчки јогурт

Направете раскошно смути за вашите најмили, или почестете се самите.