Испечати

Видео рецепт: Декоративни кифли

Видео рецепт: Декоративни кифли

Состојки

  • 500 gr. брашно
  • 1 сув квасец
  • 1 лажица шеќер
  • 1 лажичка сол
  • 150 мл. масло
  • 300 мл. млеко

Идеи за различни форми на кифли. По желба, наполнете ги со фил.