Испечати

Видео рецепт: Переци со пармезан и сусам

Видео рецепт: Переци со пармезан и сусам

Состојки

  • 300 гр. брашно
  • 100 гр. путер
  • 10 гр. прашок за печиво
  • 1/2 лажичка сол
  • 2 лажици масло
  • 100 мл. вода
  • 5 лажици пармезан
  • 5 лажици сусам

Вкусни переци со сусам и пармезан, во празнични форми, за вистинска детска радост.