Испечати

Видео рецепт: Двобоен ролат

Видео рецепт: Двобоен ролат

Состојки

  • 300 гр. бисквити
  • 100 мл. млеко
  • 200 гр. шеќер
  • 1 лажица какао
  • За белиот фил:
  • 100 гр. шеќер
  • 100 гр. кокос
  • 125 гр. маргарин

Двобоен ролат без печење, со кокос, бисквити и какао. Одличен за гости, но и за сите љубители на благо.