Испечати

Видео рецепт: Овошна салата

Видео рецепт: Овошна салата

Состојки

 • малку диња
 • овошни гранули
 • малку јаболка
 • малку цимет
 • слатка павлака
 • малку круша
 • малку манго
 • малку мед
 • малку ананас
 • малку банана
 • малку малини

Еве една одлична идеја за сервирање на овошна салата. Ќе ја сакаат и децата, но и возрасните!