Испечати

Видео рецепт: Како да зготвите месо во експрес лонец

Видео рецепт: Како да зготвите месо во експрес лонец

Кои се најчестите грешки при готвење во експрес лонец и како подобро да зготвите месо, погледнете во видеото.