Испечати

Видео рецепт: Како до совршено сварен карфиол

Видео рецепт: Како до совршено сварен карфиол

Состојки

  • 1 карфиол
  • 500 мл. 500 мл.
  • 30 мл. масло
  • 1/2 лажичка морска сол
  • 1/2 лажичка црн бибер

Ви подготвивме краток совет за полесно готвење. На овој начин карфиолот ќе биде рамномерно сварен, ќе ја задржи бојата и формата.